HET PRODUCT

DISRUBT heeft een flexibele fietskrat en fietstas (mand of wel panier) ontwikkeld. Beide beveiligen jouw spullen, maar kunnen zich ook binnen de beperkte ruimte van een beschikbare parkeerplaats omvormen. De flexibele krat en tas zijn gemaakt van gerecyclede binnenbanden, waardoor ze een unieke robuuste en stedelijke uitstraling heeft.

Sinds de eeuwwisseling is de fietskrat een kleurrijk onderdeel van ons straatbeeld. Je ziet geconverteerde bierkratten, houten kisten of ‘geleende’ winkelmandjes op fietsen op elke straathoek. Deze kratten zijn een natuurlijke opvolger van de ouderwetse oma fietstas. Een probleem komt wanneer een fietser een parkeerplaats moet vinden. Deze kratten worden een grote belemmering, vooral voor collega-fietsers. Het ontwerp van fietsenrekken houdt meestal geen rekening met deze kratten. Andere geparkeerde fietsen moeten worden verplaatst of worden weggeduwd voordat u uw eigen fiets kunt parkeren.

In 2019 gaat DISRUBT de definitieve productontwerpen voltooien en de productontwikkeling afronden met de Rijksuniversiteit Groningen. Bij de productontwikkeling, productie en assemblage van de flexibele fietsproducten, streven we ernaar de carbon footprint te minimaliseren en de lokale economie te stimuleren. We willen het product ook in Nederland produceren en assembleren om dezelfde redenen.

We vragen je dus nog even geduld te hebben voordat we het definitieve productontwerp in beeld aan je kunnen tonen.